Weeping Willows sommar konserter – 2020

Weeping Willows gör ett fåtal exklusiva spelningar i sommar

Turnédatum

13 augusti – Kalmar, Kalmar Stadspark
14 augusti – Båstad, Norrvikens Trädgårdar
15 augusti – Katrineholm, Ericsbergs Slott

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar!

I sommar kommer Weeping Willows göra ett fåtal exklusiva spelningar i augusti där de besöker Kalmar, Båstad och Katrineholm. Sedan tidigare är bandet bekräftade till Dalhallas avslutningskonsert i september. 

Varmt välkomna säger vi som är HitNöje Productions