Uno Svenningsson – sommarkonserter Kristianstad & Halmstad

 

 

Boka dina biljetter nedan:

31 Juli – Kristianstad, Bäckaskog slott

1 Augusti – Halmstad, Wapnö Gård

Uno Svenningsson sommarkonserter

Sommaren 2020 gör Uno Svenningsson två konserter i miljöer utöver det vanliga.
HitNöje välkomnar till vackra Bäckaskog Slott (Kristianstad) och Wapnö Gård (Halmstad)

Tidigt 80-tal inledde Uno musikkarriären som sångare i bandet Freda’, med kända låtar som ”Vindarna” och ”Det som gör mig lycklig”. De höll ihop fram till 1993, då sångaren valde att satsa på sin solokarriär. Debutalbumet ”Uno” kom ut 1994 och innehöll bland annat hitlåtarna ”Under ytan” och ”Tro på varann” (med Eva Dahlgren).

Totalt har det släppts sju soloalbum och ett flertalet duetter, bland annat på Kens singel ”Mamma” från 1999. Svenningsson har medverkat i Melodifestivalen två gånger. 2007 tävlade han tillsammans med Irma Schultz Keller med låten ”God morgon” och 2016 deltog han med låten ”Håll mitt hjärta hårt”, som han framförde tillsammans med Patrik Isaksson och Tommy Nilsson

Efter hösten 2017 där vi såg honom som deltagare i ”Så mycket bättre” och vårens omfattande konserthusturné.

Boka dina biljetter och njut av den kvalitet som Uno levererar.

 

Till konsertkvällen kommer också matpaket av olika slag att kunna säljas. Fika, varma rätter eller något gott att dricka kommer kunna köpas. Således är picknick och egen dryck är inte tillåten att medta på grund av servering på spelstället.

 

Insläpp: kl 17:30, konsert kl 19:30 Längd: ca 90 min

Pris: 495 kr/person

Medtag gärna något att sitta på. Paraply är inte heller tillåtet att ta med då det skymmer sikten för andra.

Åldersgräns: 13 år Ledsagare går fritt. (max 1 per HK biljett)