OM OSS

Med erfarenhet i bagaget kring konserter och företagsevent sen 1990 startade HitNöje sin verksamhet 1999. Vi har sedan starten vårt säte i Kalmar men våra samarbetspartners har vi i hela landet.

När vi producerar en turné är det ingen skillnad för oss var i Sverige vi är och arbetar, vårt arbetsfält sträcker sig från Kiruna till Ystad. Detta har resulterat i att vi är ”stamkunder” i alla konserthus och de flesta teatrar runt om i Sverige. Vi har ett upparbetat kontaktnät på alla orter och ofta blir vi ”lokal arrangör” / turnéproducent för hela eller delar av en turné.

Artisterna vi arbetat med genom åren och arbetar med idag är många. Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Sissel Kyrkjebö, Kalle Moraeus, Weeping Willows, Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Mikael Wiehe, Plura, Niklas Strömstedt, Babben Larsson, Tomas Ledin, Ulf Lundell, Lena PH, Per Gessle, Thorsten Flinck, Timbuktu, Bohuslän Big Band, Smith & Thell, Darin, Chris Kläfford, Uno Svenningsson – för att nämna några.

Håkan Dahl är stommen i HitNöje men vi arbetar med många frilansare och projektanställda så totalt sysselsätter vi många personer under ett år.

Många av våra uppdragsgivare finns bland produktions- och eventbolag och inte minst artister. Varje dag arbetar vi för att kunna fortsätta på den inslagna vägen.

Tveka inte för att kontakta oss om du har en bra idé.

Hoppas vi ses