Sven-Ingvars sommarkonserter 2019

Biljetter kan köpas HÄR.

Wapnö Gård och Ericsbers Slott kör vi en ny succésommar med konserter och det dags för Sven-Ingvars att förgylla sommarkvällarna den 31/7, 2/8 & 4/8.

Oscar Magnusson, son till Sven-Erik säger;

Det handlar egentligen inte om att jag ska ta över, snarare om att hedra och föra pappas livsverk vidare.

Jag vill, kan, eller ska aldrig försöka fylla hans skor, men jag vill, kan och ska göra det på det sätt som känns rätt i mitt hjärta. För mig är detta det bästa sättet att kunna ha pappa nära mig och känna att han fortfarande lever inom mig, och ett fint sätt för oss i bandet att tillsammans få möjlighet att uttrycka vår glädje och sorg.

Jag tror inte att jag är ensam om att fortsatt vilja ta del av Sven-Ingvars låtskatt.

 

Länge leve Sven-Ingvars!

Vi fortsätter samarbeta i miljöer utöver det vanliga på Wapnö Gård, Nääs Slott och Ericsbergs Slott med fokus på kvalitet gällande mat, service och personal tillsammans med dessa ställes härliga team.

 

Vi ser fram emot ännu en fantasisk sommar i Halmstad, Floda och Katrineholm.

Insläpp: kl 17:30

Längd: ca 2 timmar

 

Åldersgräns: 13 år

Ledsagare går fritt. (max 1 per HK biljett)